Kommentteja käyttäjiltä

Tälle sivulle on kerätty tyytyväisten asiakkaiden kommentteja.


Sipe Santapukki
valitsi Sydän-kiukaan

"Sydän-kiuas on nimensä mukaan Santarantasaunan sydän, joka ei jätä ketään kylmäksi." 

banneri_kayttajan_tuotekokemus_palomies_linkki.png

Kommentteja käyttäjiltä

"Olemme erittäin tyytyväisiä kiuasvalintaamme ja voimme suositella puhtaalla omallatunnolla myös muille."

- Seppo Vuoti

"Ei uskoisi kuinka kiukaissa voi olla eroja, eikä puita kulu kuin puolet entisestä."

- Nim. Tyytyväinen kiukaanvaihtaja

"Nyt sauna lämpiää kuin ihmisen mieli. Löylyt ovat ihanan pehmeitä ja happea riittää."

- Leena Riikonen

Terveiset tyytyväiseltä asiakkaalta

Iso kiitos maailman parhaasta puita säästävästä kiukaasta

En ole järin innokas hakkaamaan puita, ja David kiuas kuluttaa n. puolet vähemmän puita kuin aiempi kiuas. Myös paikallinen huohooja kehui ettei ole aiemmin tavannut näin puhdasta hormia.

Syysterveisin Tyytyväinen käyttäjä Iitistä
Veli-Matti NiitlahtiTervehdys Reijo

Nyt on kehujen paikka. Sulla sattuu nyt olemaan tuote, jollainen pitäisi olla jokaisessa saunassa.

Kiuas toimii niin kuin pitääki ja HUOM. vaikka koko ilta saunotaan isollakin porukalla ei puita kulu kuin pieni kantohäkillinen. Tosin vaihdoin kerkes kivet niin, että niitä jäi vaan alle kiukaan rautoja vasten, ja lopt päälle pyöreitä luonnonkiviä.

Todisteena hyvästä toimivuudesta pidän siitä, että perhepiirimme nuorempi väki ei aikaisemmin talviasuntomme sähkösaunassa viihtyneet. Nyt niitä saa patistella tulemaan pois.

Kiitos ja mitä parhainta menestystä sinulle ja kiukaalle.

Terveisin,
Pekka Riikonen 


Hei Reijo,

Sydän kiuas on ollut juuri sellainen mitä ajattelimmekin... Pehmeät ja tasaiset löylyt mistä nauttii koko perhe. Meidän nuorimmainen 4-vuotias Sampokin löylyttelee nykyään ylimmällä lauteella eikä valita liiasta kuumuudesta. Sauna lämpiää edelliseen (kerta) puulämmitteiseen kiukaaseen verrattuna puolella puumäärällä.

Suosittelemme lämpimästi Sydän-kiuasta kaikille, jotka harkitsevat uuden puukiukaan hankintaa.

Ystävällisin terveisin,
Katri ja Mika Karvonen 


Tervehdys Reijo Vierimaa!

Ostimme kiukaan viime kesänä. Silloin hieman epäröin sitä, että kiuas olisi liian suuri pieneen saunaamme. Epäilyt olivat turhia!

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä kiukaaseen ja ylipäätään saunaamme, jossa ilmanvaihtokin on ilmeisen onnistunut - kiitos suunnittelijan.

Surettaa kaikkien niiden puolesta, jotka ilkeyttään viitsivätkin kirjoitella asiattomuuksia eri nettifoorumilla kiukaastasi.

Tarkasteltuani kiukaan rakennetta ja omien saunomiskokemusteni kautta voin vain kiittää ja arvostaa työtäsi rakentaa fiksu, toimiva, energiataloudellinen ja turvallinen kiuas, jolla saunomiskokemus on erinomaisen nautinnollinen - lämmittämisestä alkaen.

Kiitoksin!

Timo Tuhkanen

Palaute

Rakensimme perinteisen rantasaunan puuulattialla ja vesirännillä. Tilavuus 19 kuutiota. Nurkassa on teidän kiuas ja kiukaassa puolet kerkesin kiviä ja puolet luonnonkiviä. Toimii hyvin kesällä ja talvella. Suurin yllätys on ollut, että kun normaaleissa puusaunoissa pää on kuumana ja varpaat kylmänä, niin tällä kiukaalla lämpötilajakauma on aika tasainen - jopa talvipakkasillla. Saunan piti olla alunperin vain kesäkäytössä, mutta sillä nyt saunotaan kesät talvet. Löylyt on mukavat jo 68 - 72 asteen lämpötilassa. Suku ja tuttavat ovat kaikki kehuneet. Hyvä tuote teillä kyllä on!

Terveisin,
Jouko Harle